Købsvilkår

Vilkår for handler med Cannabisfroe.dk

Garanti

Vi garanterer at dit produkt er intakt og vitalt ved leveringen. Er din ordre af en eller anden grund i stykker ved modtagelsen, bedes henvendelse rettes til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Da man kan se gennem emballagen, bedes billeddokumentation medsendes uden at pakken åbnes.
Alle frø, vi forhandler er testede og spiringsdygtige. De er håndsorterede og pakkede. Skulle du have modtaget frø, som af en eller anden årsag ikke spirer, hører vi gerne fra dig. Da det er levende frø vi forhandler, kan vi ikke garantere for spiringen, da det er op til den enkelte kunde. Men følger du instruktionerne her på siden, vil du opleve tæt på 100% spiring.

Forsendelse/Fragt

Forsendelse til priser skrevet på hjemmesiden er til brofaste forbindelser i Danmark - Ikke til Færøerne og Grønland.
Har du ikke modtaget pakken 14 dage efter bestilling skal du henvende dig, så vi kan spore pakken. Hører vi ikke fra dig, formoder vi, at pakken er afleveret som lovet/aftalt. 

Fortrydelsesret

Du har uden spørgsmål 14 dages fuld fortrydelsesret. Hvis du fortryder dit køb, kan du returnere den uåbnede pakke til os, og vi vil refundere det betalte beløb.

cannabisfroebanner111